Get Adobe Flash player

Конкурси / огласи

Jавнa презентацијa Нацрта Програма заштите животне средине општине Аранђеловац за период 2016-2020. године

Општинска управа општине Аранђеловац објављује Jавну презентацију Нацрта Програма заштите животне средине општине Аранђеловац за период 2016-2020. године. Јавна седница Радне групе за израду Програма, акционог и санационог плана заштите животне средине, одржаће се 29. октобра 2015. године у малој сали Скупштине општине Аранђеловац, са почетком у 14 часова. Циљ јавне презентације је информисање и учешће јавности у поступку израде овог важног стратешког документа, пре него што се исти упути у званичну процедуру на доношење од стране Скупштине општине Аранђеловац.

Програм заштите животне средине општине Аранђеловац је стратешки документ у области заштите животне средине који се ради у складу са Националним програмом заштите животне средине, Националном стратегијом одрживог развоја Републике Србије,  и Стратегијом развоја општине Аранђеловац.

Програм заштите животне средине града Аранђеловца се израђује за период од пет година и обухвата административно подручје општине Аранђеловац. Сврха израде Програма је добијање стратешког документа у области заштите, унапређења и управљања заштитом животне средине, којим се утврђује стање у овој области, препознају трендови, дефинишу циљеви и обезбеђује усклађеност политике управљања и заштите животне средине са другим секторских политикама. Програм представља мултидисциплинаран, комплексан и свеобухватан документ који даје стратешки правац у одређивању циљева и задатака који ће бити реализовани у складу са капацитетима и расположивим ресурсима.

Све коментаре, сугестије и предлоге можете послати на мејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Програм заштите животне средине општине Аранђеловац можете преузети овде