Get Adobe Flash player

Парк све лепши

Нове стазе у парку Буковичке бање у делу "Звездара" постављене су већим делом планиране трасе. Уз постављено зеленило на тој површини и са најмодернијом расветом наш парк из дана у дан добија све лепши изглед.

Опширније...

Започето постављање пешачке стазе на Трешњевичком путу

У четвртак 9. марта почела је изградња тротоара дуж Трешњевичког пута. Укупна вредност пројекта је око 11 милиона динара а дужина тротоара износиће 1100 метара.

Опширније...

Премијер посетио штанд Туристичке организације Аранђеловац

Премијер Србије Александар Вучић отворио је данас 39. Међународни сајам туризма на коме ће се представити 1100 излагача из 56 земаља међу којима су и Кина, Русија, Индија.

И ове године, као што је најављено, Туристичка организација општине Аранђеловац један је од излагача на Сајму туризма.

Опширније...

Нацрт Статута Спортског савеза Аранђеловац

На седници УО Спортског савеза Аранђеловац која је одржана 01.02.2017. размотрен је нацрт Статута и донета је одлука о отварању Јавне расправе о нацрту Статута која траје до 12.02.2017.године.


Све примедбе можете доставити на адресу електронске поште Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Нацрт Статута Спортског савеза Аранђеловац можете погледати ОВДЕ или на званичној веб страници Спортског Савеза Аранђеловац: www.sportsavezar.com
 
Скупштина Спортског савеза Аранђеловац одржаће се 13.02.2017. у 17:00 у сали Шах клуба Аранђеловац у СРЦ “Шумадија” у улици Кнеза Михаила 33 ц/1.

НАЦРТ СТАТУТА - ОВДЕ

ОДЛУКА УО ОД 01.02.2017. ГОДИНЕ - ОВДЕ

ПОЗИВ И ДНЕВНИ РЕД ЗА СКУПШТИНУ САВЕЗА ЗА 13.02.2017. ГОДИНЕ - ОВДЕ

 

 

СРЕЋНА НОВА 2017. ГОДИНА

Поштовани Аранђеловчани,

у 2016. години, која је на измаку заједно смо урадили много тога значајног за наш град.

Опширније...

Деца су будућност Аранђеловца

Новчана помоћ од 10 000 динара месечно за 91 незапослену породиљу, односно 9 парова којима је уплаћено 2 250 000 динара за вантелесну оплодњу, резултат је одлука о помоћи које спроводи Општина Аранђеловац у протекле две године.

Опширније...

Највећи радови у парку од 1985. године

У парку Буковичке бање започети су највећи радови у последње три деценије. У току је постављање стубова за осветљење, као и садња стабала. Постављене су и нове, дечје справе у делу за рекреацију. Вредност пројеката око 14 милиона динара.

 

Велики пројекат озелењавања започео је у аранђеловачкој општини. Укупно 300 стабала дрвећа, старости између 10 и 20 година, засађено је на у парку Буковичке бање, Жућином парку и парку код Партизанског гробља. То је највећа садња стабала од 1985. године. До сада је сађено само спорадично и по неколико стабала. Ово је по обиму садње највећи пројекат, коме је претходила планска сеча оштећених, болесних и небезбедних стабала у три градска парка.

У делу "Звездара", у парку Буковичке бање постављене су нове дечје справе а раде се и стубови за осветљење. Укупна вредност садница износи око 4 милиона динара, док је пројекат осветљења процењен на 9,5 милиона динара.

Пројекат уређење парка Буковичке бање наставиће се и у наредном периоду а следеће године очекује се почетак радова на стазама. Радови ће трајати неколико година а циљ је да парк Буковичке бање поново постане симбол туризма, не само Аранђеловца, већ и читаве Србије.