Get Adobe Flash player

Следеће недеље отварање најмодерније поликлинике

Радови на поликлиничком одељењу Опште болнице су окончани, а за среду, 19. септембар заказано је свечано отварање уз присуство највиших државних званичника. Вредност пројекта је већа од 800 хиљада евра.

Опширније...

Дан града Аранђеловца 2018.

Низом манифестација, музичких и културно - уметничких догађаја, свечаном академијом и литургијом, народном светковином и изложбама обележен је Дан града Аранђеловца.

Опширније...

Јадранска улица ускоро у новом руху

Председник општине Аранђеловац Бојан Радовић обишао је данас радове, који интензивно трају, на санацији и реконструкцији Јадранске улице.

У току је постављање пешачких плоча и инсталација и ускоро ће овај део града добити нови, лепши и модернији изглед. Након тога, наставиће се радови на остатку главне улице, до "Шарене капије".

Наставак одличне сарање - још једна значајна донација Општине Аранђеловац полицијској станици

У циљу обезбеђења опреме за рад саобраћајне полиције ПС Аранђеловац, Савет за безбедност саобраћаја општине Аранђеловац из средстава обезбеђених Програмом финансирања безбедности саобраћаја на путевима издвојио је близу 300 хиљада динара за набавку опреме за рад саобраћајне полиције.

Опширније...

Бојан Радовић поново изабран за председника Општине

Досадашњи председник општине Аранђеловац већином гласова присутних одборника изабран је да и наредне четири године обавља ту функцију.

Бојан Радовић је прочитао експозе и нагласио који су стратешки циљеви локалне власти за будући период:

Опширније...

МИХАЈЛОВИЋЕВА: АРАНЂЕЛОВАЦ ЈЕДНА ОД НАЈБОЉИХ ОПШТИНА ПО ИЗДАВАЊУ ГРАЂЕВИНСКИХ ДОЗВОЛА

Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, изјавила је данас у Аранђеловцу да је ова општина једна од најбољих у издавању грађевинских дозвола, као и да ће се наставити са бржим спровођењем озакоњења и улагањем у путну инфраструктуру у целом Шумадијском округу.

Опширније...

Обележен Дан државности у Аранђеловцу

"И данас док овде стојим, стојим на месту које постоји у свакоме у нас. Огромна је обавеза, све што нас чека у данима пред нама, морамо да решавамо, а да нам руке и образ остану чисти. Морамо да дајемо, а да ништа не изгубимо, да се помиримо, а да останемо часни. Можемо да нађемо решење као што су га они тражили и нашли опредељујући се у 19. веку за живот у модерној држави."

Опширније...