Get Adobe Flash player

Пре и после - готови радови на Инфо центру

До пре само неколико недеља руиниран објекат у центру града преуређен је у модеран информациони пулт Туристичке организације Аранђеловца.

Вредност инвестиције је већа од 4 милиона динара, а ускоро ће радови бити потпуно завршени.

Погледајте како је изгледао овај простор пре, а како већ сада изгледа непосредно пред крај реконструкције објекта.

Старо здање званично у власништву грађана

Историјски дан за Аранђеловац!

Бојан Радовић је данас у просторијама јавног бележника потписао уговор о купопродаји хотела Старо здање. Овим свечаним чином отворено је ново поглавље у историји нашег града.

Опширније...

Дан без аутомобила

У недељу 22. септембра на градском тргу „Венац слободе“ у Аранђеловцу биће организована манифестација поводом Међународног дана без аутомобила. Акцију организује Фонд за заштиту животне средине, под покровитељством Општине Аранђеловац.

План акције за обележавање Дана беза утомобила 22. септембра 2019. године

Опширније...

СПОРТСКИ ИЗАЗОВ, 24. СЕПТЕМБАР - ПАРК БУКОВИЧКЕ БАЊЕ

Поштовани представници спортских клубова ,

Обавештавамо Вас да Општина Аранђеловац у сарадњи са Олимпијским комитетом Србије организује "Спортски изазов" у оквиру Европске недеље спорта, који ће се одржати 24. септембра од 12 до 15 часова у парку Буковичке бање.

Опширније...

Рођена 21 беба, близанци у 46. години

Средствима која обезбеђује Општина Аранђеловац, за парове који не испуњавају или су искористили право на помоћ државе у процесу вантелесне оплодње, до сада је рођена 21 беба. Током 2019. године на овај начин рођено је 5 беба, а недавно је наша суграђанка у 46. години живота процесом ВТО средствима Општине родила близанце, чиме је постала најстарија особа којој је то пошло за руком.

Опширније...

Дан града Аранђеловца

Традиционалном литургијом у цркви Светог Арханђела Гаврила, ломљењем славског колача и народном светковином започело је обележавање Дана града, 26. јула.

Опширније...

Прослава Дана града

Не пропустите богат програм који смо припремили за Вас поводом Јулских свечаности и обележвања 26. јула - Дана града Аранђеловца.

У програму прославе учествоваће и Културно-уметничко друштво "Абрашевић" које ове године обележава 100 година постојања и рада. Они ће са својим гостима из Словеније имати наступ на Градском тргу 25. јула од 20 часова. У програму Свечане академије 26. јула учествоваће хор Гимназије "Милош Савковић", КУД "Абрашевић" са гостима и оперски певач Оливер Њего.

ВИДИМО СЕ!