Get Adobe Flash player

СТАРО ЗДАЊЕ УСКОРО ОПШТИНСКО!!!

Историјски договор са данашњег састанка - нашем граду и свим Аранђеловчанима враћа се оно што им припада.

Постигли смо велики договор. Хотел Старо Здање ће први пут у својој историји постати власништво свих грађана Аранђеловца. Нема деобе парка, нема ограда, враћамо дворац Обреновића његовим истинским власницима - Аранђеловчанима, рекао је Бојан Радовић.

Опширније...

Хотели добили новог власника!

Историјски дан за развој туризма у Аранђеловцу. Хотели Старо здање и Шумадија данас су добили новог власника. Купац је наш суграђанин Радован Милојевић, власник приватне компаније "Стублина д.о.о.".

Очекује се у најскорије време да почне припрема планске и пројектне документације како би постојећи објекти што пре били враћени у функцију.

Напокон је решено вишегодишње питање решавања статуса хотела у парку Буковичке бање.

Надамо се да ће ускоро симболи Аранђеловца поново блистати пуним сјајем за понос свих становника и туриста нашег града. Након улагања у обнову парка која увелико траје, на овај начин започиње и званично ново поглавље потпуне обнове туризма у Аранђеловцу и повратка на златне године блиставе прошлости.

Честитамо новом власнику господину Радовану Милојевићу и уверени смо да ће објекти бити лепши него икада раније.

Нека је срећно!

Живео Аранђеловац!

Усвојена Одлука о буџету

Следеће године решавање проблема паса луталица, озелењавање, асфалтирање у сеоским месним заједницама

На данашњој 6. седници Скупштине општине Аранђеловац већином гласова присутних одборника усвојена је Одлука о буџету за 2019. годину .

Опширније...

СОС БРОЈ 066/889-20-15

2. СЕДНИЦА САВЕТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ

ОПШТИНЕ АРАНЂЕЛОВАЦ

На Седници која је одржана 21.11.2018. године, у малој сали Скупштине општине Аранђеловац, са почетком у 12 сати донети су битни закључци у даљој борби за безбеднији Аранђеловац:

Опширније...

Оформљен Савет за безбедност општине Аранђеловац

Општинско веће општине Аранђеловац на седници одржаној 14.11.2018. године донело је одлуку о образовању Савета за безбедност општине Аранђеловац, као стручно саветодавно тело за континуирано праћење и анализирање актуелне безбедносне ситуације, превентивно деловање и унапређење безбедности на територији општине Аранђеловац.

Опширније...

Општина издвојила 1,2 милиона динара за припреме Јоване Прековић

Репрезентативка Србије у каратеу Јована Прековић постала је шампионка света у категорији до 61 килограма на првенству у Мадриду. Јована Прековић је у финалу савладала Кинескињу Јин Сјаојан са 8:5.

Опширније...

Почели радови на реконструкцији

Стара зграда ОШ "Милан Илић Чича" до пролећа 2019. године биће комплетно реконструисана. Вредност радова је већа од 90 милиона динара.Објекат, који је напуштен пре скоро 10 година добиће сасвим нову намену.

Опширније...